sunnuntai 29. syyskuuta 2013

8-8-8

KÄÄÄK! Kyse siis ei ole nyt mistään kasipallosta vaan ajasta :)
Tuntuu että aika ei riitä,ei niin mihkään! Ei tuo kolemn kasin sääntö tunnu todellakaan koskettavan ainakaan minun elämää. Joopa joo,tässä sityä pitäsisi oikein alan ammattilaisena osata itse tuo ajan hallinta. Usein se onkin töissä lempia iheeni keskusteltaessa,ajan käyttö ja sen hallinta arjessa. Ompa taas suutari itse ilman kenkiä...
Kalenterissakin joka ikinen pieni "vapaa"kolo tulee tungettua täyteen jotain sovittua menoa. Harvinaista näköjään on jos siihen koloon saa sitten vaikka treffit kaverin kanssa. Yleensä siinä on jotain "mee verikokeisiin","käy hammaslääkärissä","opiskele","vie auto huoltoon".... Eli jotain ei niin hohdokasta. Kahdeksan tuntia tuntuu melko pitkältä ajalta ajatuksissa,mutta todellisuudessahan jo pelkkiin työmatkoihinkin menee aikaa tunti huonolla tsäkällä. Eli kahdeksan tuntia unta,kahdeksan tuntia töitä ja kahdeksantuntia omaa jotain. Helpoltahan se kuullostaa ja vaikuttaa oikein järkevältä,mutta ei siihen omaan kahdeksaan tuntiin paljoa saa runtattua.


Tarvinee joskus kirjottaa mikä on tämän naisen normi päivä ;)

Viikko treenin suhteen on nyt ollut se kevennetty versio ja jalkojen kanssa hillitympää menoa kevyemmillä painoilla piiidempää sarjaa. Jalkojen kohdalla voidaan ainakin todeta että toiminut on,mukavasti tuntuu ettei pääse kävelemään kun on poltetta persauksissa!

29.8.2013 Uusi järjenvalo jonka sain kavereilta lahjaksi :) Nyt kelpaa juosta pimeissä metsissä!
Eilen sitten pidettiin kekkerit. Päivän aloitin kuitenkin sillä että sain urheiluhierojani meille kotiin! Melkoista luksusta! Oli kuulemma hauiksen kiinnityskohdat hieman kireenä ja vasen olkapää samoin. Vasen puoli on muutenkin kireä ja juminen. Ihanaa tuskaa tuo jälleen oli! Uutena ulottuvuutena rintalastan lihasten kalvojen irrottelu tuntui tänään erityisen häijyltä hmmm no eilen oli kyllä rinta treeni..nii..
 Eipä ole pitkään aikaan sitten tullutkaan treenattua vatsaa karkeilla,sipiseillä,patongilla... Nesteytys ja buustaus toimi melkosen hyvin ihan boolilla ja aantäkin tuli harjoitettua karaoken merkeissä! Tällaiset erilaiset irtiotot tekee hyvää! Se että näkee kavereita ja tekee ihan tavallisia asioita on virkistävää. Ylipäätään ihmistenilmoilla oleminen tuntuu jo melko jännältä asialta :)

Tänään nukkuikin oikein urakalla pommiin poseerausreeneistä ja se pikkuisen kyllä harmittaa. Mutta tulipa uni tarpeeseen! Päivän sitten vaan söi ja löllöili sohvalla ihan rauhassa kun mieskin sattui olemaan kotona viikonlopun. Illasta sitten niska pers ote itsestä ja salille! Kyllä siinä melko hiki tuli,huomasi että kroppa ei ollut ihan mukana hommassa. Takajalat ja persaus sai kunnolla kuitenkin reeniä ja pikkuisen extraakin takapuolelle!

26.9.2013 Niin ihanaa ja rauhallista
Aerobisia on tullut tehtyä edelleen se 3-4 kertaa viikossa,nyt olen ollut enimmäksen sisällä sitä puolta höystämässä. Ensinnäkin se on ajallisesti tällähetkellä järkevämpää vetää heti sali reenin perään,noi koiria ajatellen. Toisekseen hieman pelkään että jos kastun ja saan kylmää ilmaa kitusiin liikaa niin tulisi joku poskiolntelo tai keuhko ödeema.Mutta olen kummiskin metsissä hillunut nyt syksyn tullen rauhallisesti hölkäten,ei sitä oikein voi vastustaa! Nyt kun ei ole varaa tulla yhtää kipeaäksi tulevien verikokeiden ym. testien takia. Ja kukapa sitten meillä koirat ja kodin hoitaisi eikä kyllä liikunnatta oleminen todellakaan kiinnosta.Muuten olo on mennyt hieman huonommaksi kun tuntuu ettei pysty hengittämään ja huippasee aikalailla entistä useammin. Mutta se siitä! Nyt saunaan uusien löylytuoksujen kanssa ja äkkiä nukkumaan! Onneksi heräte valokin sai juuri uudet patterit lamppuunsa ja aamu alkaa huomattavsti mukavammin klo:05.00 <3



tiistai 24. syyskuuta 2013

Koira reeniä ja extra rahkaa

Tiistaihan se tulla yllätti taas! Ei tässä hirveesti ole ehtinyt elämää mullistavia asioita tapahtumaan,sellaista perus juoksemista pää vähintään viidentenä jalkana.



Koira reeniä tuli tehtyä myös ohessa :)

Nyt tässä sitten testailin ihan itse sovellettua käsireeniä. Oltiin siis valmentajan kanssa sovittu että kokeillaan muotojen haluun nyt sitten pidempiä sarjoja kevyemmillä painoilla ja vain 3liikettä per lihas. Tällä tarkoitan siis ojentajaa ja hauista. Sunnuntaina heti töiden jälkeen kiisin salille sitten..Valitettavasti en ehtinyt siten paikalle että olisin päässyt Timolta kysymään onko ideani kohtuullinen,niimpä siis tein lemppari liikeitä hieman miettien että saisi eristävääkin liikettä mukaan. Seuraavana
päivänä käväsin koiran pissittely lenkillä Timon jutulla ja kyselemässä oliko ihan paska suunnitelma. No ei ollu. Mutta ei ole kuulunut hauiksen poltteita,ojentajissa tuntuu hieman. Outoa reenata nyt eritavalla ja ei sitä itse näe omaa sopusuhtaisuutta käsilihasten koon suhteen joten luotan tässä Timoon täysin. Ensi kerralla testaan ei vastapari vuorottelu tyyliä,veikkaan että siksi ei tullut kunnon tuntumaa,mutta tulipahan tehtyä ja kunnolla kuitenkin!


Maanantaina oli omaksi onnekseni töistä vapaata joten sain hieman vapaammat kädet päivääni. Vaikkakin mies oli taas lähtenyt kiitämään viikoksi johkin huitsin nevadan Lappeenrantaan (samassa lauseessa kiroan jälleen MPKK:n syvimpään suohon). Mutta
kuitenkin.. Sai kivasti juosta asioilla näin arkivapaana muun juoksemisen lisäksi. Lenkkeiltyä tuli sitten salilla crossarilla,varon nyt jokaikistä sukan kastumista ulkona. Ei ole varaa edes ajtella sairastumista. Ensiviikolla meinaa taas ällöjä verentonkimis prosesseja labrasssa... Maanantai meni siinä sitten kokkaillen eväitä tulevaa viikkoa varten ja harvinaista herkkua oli saada ystävä kylään <3

22.9.2013 tässä mennää..plää

Näin tiistain kunniaksi oli kertakaikkisen pönttö olo ja pidempi työpäiväkin. Koirallakin eläinlääkäri ja kaikenlaista muuta kuten forever tuotteiden tilaajien metsästystä :) Mutta salille oli hyvä mennä vielä näin ilta tuimaan,pääni ruuvit kaipasivat todella hieman löysäystä!
Onnekseni oli vuorossa yksi suosikkini,olkapäät! Niiden jyystäminen suuuuuuuriksi on kyllä aika prosessi. Tämä treeni pysi nyt ennallaan ilman mitään muutoksen tuulia.
Tämä viikko puolestaan on sitten "kevennetty" eli jätetään Timon ohjeiden mukaan muiden päivien kohdalta olkapää liikkeet pois joissa niitä on ollut lisänä. Ehkä hyvä niin jotta saan pikkusen lepoa kropalle omalla tavallaan.

23.9.2013 Pikku pikku lisä välipala

Juuri nyt ei tämän päässä liiku oikeastaan enään yhtään mitään! Hyvä niin :)
Ainoa mikä siellä liikkuu on oikeastaan tämä biisi: http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

lauantai 21. syyskuuta 2013

Oho,mistä näitä kiloja oikeen tulee?

Pomppasin vaakaan,melko harvinainen ilmiöä sinänsä. On vaan ollu kropassa omituisen tukkonen,pöhnänen olo. No kas,lukemat oli semmoset 63.8kg Pari iloista kiloa jostai pullahtanut kahdessa viikossa. Aloin tässä sitten miettiin että mikäs se nyt tällain. Ei sentää ole jokapäivä vedetty karkkeja,jäätelöitä,pullia,leipiä... Voiskohan se olla ressinestettä. Eihän tuo mikään iso painomäärä ole mutta nopsaan jostain pöllähtänyt,tarkoitus kun ei ole kerätä mitään bulkkaus kehoa.
Toisaalta olen omavaltaisesti "vahingossa" tässä ollut vähillä hiilareilla ja sen kyllä huomasin paripäivää sitten. Henki haisee kuin kakkahuussi ja samoin myös pissi haisee,siis ihan haisemalla haisee. Ketoosia kokeilin muutama vuosi sitten kun tuli trendien piiriin karppaus taihi atkinssi. Nyt osaa tunnistaa ensi oireet jo melko hyvin. Tuli sellane fiilis että eiiii  hyvä idea nyt. Tässä onkin kaksi päivää otettu hiilareita takasin pienillä ekstroilla ruuan mukana,kuten tummalla leivällä. Ongelma syömisessäni on juurikin se että eläisin erittäin mielelläni pelkällä lihalla ja rahkalla sekä pähkinöillä. Mutta tarviihan se lihas muutakin kasvaakseen kuin noita aineksia. Keho ei vain yksinkertaisesti voi hyvin ellei se saa hiilareita,eikä kyllä reenikään kulje yhtä hyvin. Rasva kyllä palaa silloin paremmin itselläni,etenkin jos lisää hieman lenkkiä sekaan. Tällähetkellä vatsan ja reisin päällä on aika mukavat kerrokset rasvaa ja nyt myös kaameaa turvotusta.
Toivompa että tämä ödeema tästä katoaa :)
aamukahvia,maustetaan kardemummalla,kiitos!

Eilen testailin takajalkojen ja pepun treenaamista hieman eritavalla. Sovitusti siten että tehtiin kevyemmillä painoilla ja pidempää sarjaa. Otti koville vähentää painoja,katteli ympärilleen että katsooko joku että millä neiti painoilla toi reenaa. Sitä edelleen ajattelee ilmeisen alkukantaisesti kehityksen etenmisestä. Ajatusmaailma muutenkin on "äijä"usein,ei jaksa jatkuvaa kälätystä uusimmista bettereistä tai brasilseista. Tällähetkellä puhuisin mieluummin autoista tai koiran mahan toiminnasta,saatan myös haista hielle enkä jaksa meikata.
 Kaikki ylimääräinen hifistely pursuaa jo korvista,simply is the best! Ehkä se johtunee siitä että tietää mihin pyrkii ja tajuaa mitä sen eteen tulee tehdä,jos kaipaa apua niin sekin löytyy läheltä tai langanpäästä. Sitäpaitsi vaikka mulla ois kaikista uusimmat ja  kiiltävimmät ziljoonan euron anaeropiset hien kestävät reenipöksyt niin eipä se tulostani parantaisi. Yhtä hyvin reenaan kuluneissa kolmitahti adidaksissa näin karrikoiden. Ok.ehkä tämä ajatus tuli päivän salireissusta ja keimailevista nuorista pojista :)
Niin siitä reenistä. Olin vähän että daa,mitähän tästä tulee. Hinailin siinä präsissä 50kg:n kanssa ja naureskelin että ei tää voi toimia. Sama jalkojen koukistus liikkeissä,melkein puolet vähemmän painoja niihinkin. Yhden jalan liikkeistä jätin painot kokonaan! Sitten vielä pepulle venyttäviä ja syviä liikkeitä omalla painolla. Päälle 30min crossaria. Tuntui ettei viittis lopettaa ollenkaan vaikka hiki virtasi hirmu kivasti. Tänään sen sitten tunsi. Perskele,kyllä se perille meni ja ilmeisen hyvin!

Tänään oli luksustelua,vapaa päivä töistä ja hieroja tiedossa. Aamulla kevyehkö selkä/sivuolkapää
reeni. Hieman kevyemmin tein kun oli niin samperin väsynyt. Tuli eilen oikeen valvottua leffan parissa kahteentoista!Kevyempi reeni siis painojen suhteen.

Hierojani totesi että onpas etenkin vasen puoli lapaa tukossa.Sen on huomannut reenatessa että käsi tippuu,verrattuna oikeaan käteen. No siinä sitten tunti runnottiin yläselkää,olkapäitä ja rintaa sekä parannettiin olennaisesti maailmaa :)
Pidän kyllä äärimmäisen tärkeänä hierontaa kun salilla hilluu lähes päivittäin. Kaamee väsymys iski heti hieronnan jälkeen (autuaan kevyt olo <3) ja oli hyvinkin jees päästä kotiin katsomaan Uuno leffaa ja syömään! Toki piti kirjoittaa esseetä loppuun ja siinä muistin jälleen hierojani antamia ohjeita istumiselle. Onneksi on ammattilaisia jotka tämän osaa,itse saa keskittyä vaan tekemiseen. Toki kotona koitan jaksaa vaivautua tennispalloileen ja keppijumppailemaan..

Nyt taas saunaan muhimaan ja loputkin ressit pois,ainakin hetkeksi :)

torstai 19. syyskuuta 2013

Treffit.

Aamu tuimaan jo hieman synkistyy <3
Kiirettä pukkaa,tahtoi tai ei. Aina se ei nyt vaan ole itsestä edes kiinni kokonaan.

Viimeviikolla tuossa jo hehkutin tulevan viikon treeni "treffejä" ja vihdoin pääsin siihen käsiksi!

Toki ensin meni maanantai kiitäen töissä tukka enemmän ja vähemmän putkella,treenailtuakkin tuli ja taavttua kaveria joka Helsingistä asti tänne Tamperen perukoille tuli. Kaikkea hieman toki mutkistuttaa miehen lähtö taas reissun päälle viikoiksi. Kalenteri on siis entistäkin oleellisempi elinkumppani. Oli muuten reenininä olkapäät ja eipä siitä ihmeempää,hyvillä poltteilla isommaksi ;)

Sitten se tiistai,vapaapäivä töistä ja palaveri hommiin salille. Vaikkakin näen Timon lähes aina kun salille hipsin,on tällaiset ennalta sovitut "treffit" sellaista speciaalia!
Pohdittiin tuota tavoitetta 2014 syksyyn. Parasta on aina suorapuhe,se on sellainen asia jota kunnioitan omassa arjessani ja sitä myös muilta vaadin. Onnekseni Timo on suoran linjan puhuja ja pointsit siitä hänelle.
 Karu faktahan se on ettei minusta mitää Über menestyjää tule tällä vartalon mallilla bodyfitness sarjassa. Pitäisi olla suurempi yläosasto ja ruumiin rakenne :) Mutta koittakaamme "huijata" ja kasvattaa selkää,hioa asentoja siten että olisin sopusuhtaisen näköinen. Tässä asian yhteydessä pullautettiin sitten se minusta pihalle että tuo physique sarja olisi se mikä kiinnostaisi,toki siihen alle on hyvä testata tätä nyky projektia,kokemusta esiintymiseen etc. Lihasten kasvattelu olisi siis jonakin haaveena,sitten joskus ;) Ja se jos jokin on hidasta,se on tullut huomattua aikojen mittaan. Erittäin todennäköisesti vartaloni siihen physique sarjaan sopisi rakenteellisesti paljon paremmin! 
Kyllä,alakertani on isompi..vielä ;)


Tällähetkellä kädet on kuosissa hyvä,muotoa niihin tarvitaan mutta kokoa ei enään valtaisia määriä. Itse siis tykkäisin niitä toki kasvatella,mutta keskitytään nyt muotojen hankintaan. Myös jalkaosasto on lihasmääriltään jo hyvässä mallissa ja niiden kanssa työstetään muotoja nyt. Per's osasto sitten saisi saada lihasta jonkin verran että siitä tulisi mukavan pyöreä,oi kyllä!

Hmmm ongelma kohtana edelleen selän koko,siihen tarvitaan massaa rutkasti ja kuin myös olkapäihin. Olkapäät onneksi on pyöristyneet hieman,mutta massaa kehiin tarvitaan. 
Nykyistä 6 jakoista hifistely ohjelmaani hioitaan tässä viikon mittaan. Otetaan ensi viikosta sellainen "kevyt" viikko. Eli olkapäät vain omalle päivälleen,nykyään kun olkapäita/sivuolkapäitä on myös muiden treenien ohessa. Se siis kerran kuussa käyttöön!Nyt on hyvä kokeilla pistäisikö tämä vauhtia kasvuun.
Myös silloin selkätreeniin tulee vähennetty määrä liikkeitä. Käsi treenipäivänä nyt sitten haetaan muotoja siten että liikkeitä vähennellään ja tehdään pidempää sarjaa,sama homma jalkojen kanssa.
Vatsa,no se on tallessa mukavan pehmeän rasvan alla. Onneksi en ole sieltä läskisimmästä päästä,toki selluliittiä on perus reisissä ja pakaroissa,niistä ei nyt murehdita.
Katsotaan kuin tän käy selän ja olkapäiden kanssa,mikä niihin saa ahaa elämyksen kasvamisen suhteen. Toki hyvää muutosta on tapahtunut siitä kun alotin Classic Gymillä Timon valmennuksessa!

Hmmm ei jokapäivän herkku!


Nam,Miamin salaatti!
Maanantain murkina..
Ruokien suhteen sain mahtavan aamupala vinkin,tosin tänään sitten kun sen kiskasin niin oli kyllä melkosen täysi olo..örf! Eli puuro,muna ja lisukkeena proteiini mömmö jossa siis protskujauhetta,rahkaa,marjoja,tuoretta ananasta,hyvää oljyä... Ei tässä selän/olkapäiden kasvattelussa ainakaan nälkään kuole! Lepo toki olisi ilmeisen oleellinen tekijä,se vaan ei aina onnistu. Unta ei tunnu saavan tarpeeksi millään! Toki myönnän olevani ärsyttävä jokapaikan säätäjä ja liian monta rautaa tulessa. Mutta kumman hyvin kroppa palautuu aina treeneistä. Hierojalla käynneillä ja heppavoiteella lienee asiaan osansa. Koitan kuitenkin saada paremmin levättyä,hyvä tavoite sekin. Armollisuus itselleen,sen myös jopa Timo sanoi :)




Muitten eväitä aamusella
Tällaiset omaan ruumiiseen kohdistuvat järkevät testit on kyllä kiinnostavia!
Tosin tämä mysteerinen terveydentila pysynee vielä jonkin aikaa mysteerinä. Enkä jaksa enään oikeastaan sen kanssa murehtia,pahin asia kun on poissuljettu. Tällähetkellä nautin syksystä ja olen onnellinen että kesän hektisyys on pois! Syksystä on tullut näin "vanhemmiten" rakas. Saa luvallisesti kaivaa iiiisot villaneuleet päälleen ja piiloutua niihin. Villasukat saa laittaa jo julkisesti päälleen,kynttilät näkyykin jo parvekkeella sekä sisälläkin. Pimeys,vesisade ja luonnon värit,luksusta! Myös ilman laatu näin astmaatikolle on kerrassaan oivallinen! Metsissä on sieniä ja marjoja,kumma hötkyily katoaa <3
Tiistain operaatioihin kuului myös Pedon tarkistuskäynti eläinlääkärillä. Huoli kun on murustani kova ja vaadin vain parasta kurttukuonolleni! Niin...




Keskiviikkona oli toinen vapaani töistä joten siinä sitten kävin tutkituttamassani pääni,ultrassa siis. Ei räkää,huh,pelkkää turvotusta niinkuin aina nykyään..Tapasin ihanan ystäväni,joka nykyään on harvinaista.Kyllä ystävien tapaamista osaa arvostaa nykyään!
 Elämän järjestely kun on siis nyt haasteellisempaa tosiaan. Käytiin pikkusen herkuttelemassa Miamin salaateissa ja maisteltiin jätskit Minetissä,oi esanssi kirsikka kermajäätelö pallero! Tämä olikin jo toinen kerta tällä viikolla kun ulkona söin,mutta siinä järkikädessä mitä syö.
Ja aina voi keittiöltä pyytää erityis toiveita :)

Tänään torstaina tein elämäni ensimmäsen töistä myöhästymisen,puhelimen akku kun oli sitten loppunut yällä. Kiitos alakerran hampaita kasvattelen lapsen myöhästyin vain tunnin. Viime yönä tosin tuo lapsi sai hermoni hieman kiristymään,voi niitä äiti ja isä parkaa!! Respectiä heille!!
Reenit meni tänään rinnan kasvatuksessa ja vielä sivuolkapäissä,ihanaa ihanaa! Sitten jeesailin pikkuveljeä penkki puuhissa. On se vaan muru!

Teho mömmöä.Lihaani ei saa syödä siis kuukauteen enkä saa osallistua raveihin :D
Saunaa ja heppavoidetta illan iloksi ja kasa rahkaa mamman vadelmien kanssa ja toivonmukaan unta palloon! Voin vain sanoa että kaiken sinkoilun ohessa olen onnellinen,sangen siunattu :)




sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Syöpön loppuviikkon sanat

Keskiviikosta viikko lähti yhteen reeni ja syömis alamäkeen..tai no ainakin syömis alamäkeen. Jotenkin kökköinen fiilis jumitti koko aivotoiminnan. Jos keskiviikkona leivoskelin pullia sortumatta niihin mutta,vedin jäätelöä sitten urakalla,niin eipä siinä hurraamista juurikaan ole.

Torstaina aamuviiden herätysten ja töitten jälkeen suuntasinkin vaihteeksi sairaalaan kun isä oli sitten sydärin jälleen saanut. Tällaiset asiat syö tätä naista henkisesti niin paljon että treenaaminen ja siihen keskittyminen vaatii nyt erityisen paljon ponnisteluja. Minulla on kuitenkin se tavoite johon pyritään, joten siksi tuntuisi nyt ikävältä heittää pyyhe täysin nurkkaan.

Torstai loppu ilta kului kiikutellen koiria ulkona ja koittaen kirjoittaa lopputyöytä. No siinä tultiin pisteeseen että meinasi banaani kohdata seinä vauhdilla.
Parempi siis suksia salille raivoamaan painojen kanssa. No nyt on kuitenkin se testi aika buustereiden ja treenijuomien pois-sulkemisen kanssa. Liekö vain lumetta mutta tuntui ettei kulkenut läheskään yhtä hyvin,kuin jos juo treeni juomia. Mutta eiköhän se tässä kuukauden mittaan selviä,olisiko niillä vaikutusta.
Jokatapauksessa sain vihaa purettua hyvin salilla,niin että tärykalvoilla kolisee vieläkin. takaosaston jalkoihin tuli ilmeisesti hyvät reenit kun nyt on edelleen tunnetta myös pakaroissa asti!

Perjantain Forever monsteri
Perjantai meni totaalisesti ohi noin hekisellä tasolla. Töiden jälkeen tuhatta ja sataa kauppaan ja kotiin järkkäileen forever kutsuja! Ne oli kuitenkin mukava piriste päivään,naamiot naamassa oli mukava muhia. No mutta siinä törmättiin pariin kompastuskiveen. Pullaa,karjalanpiirakoita munavoilla ja pari keksiä. Eiks oo kiva. Arvata vaan voi tuliko ensinnälkin maha kipeäksi ja ketutti aika huolella. Vieraiden lähdettyä vedin trikoot kinttuihin ja juokseen,hitto juoksinkin kyllä niin että veri maistui suussa...tai pulla röyhtäsyt. Toki onneksi oli pimeää että pääsi puskiin....Sitten viälä saunaan tunniksi,totaalinen raatous olo.

Lauantaina taas aamuun töihin ja kas,mies täytti 35v tänä päivänä. Kas hän saapui siis myös takasin Tampereelle silloin iltapäivästä joten iskin siihen. Isku tapahtui Haraldin pihvittelyn muodossa,taas siis ruokarike niinsanotusti. Mutta oi olipa hyvää! (savustettua härkää..) Siitä vatsa piukeena menin kumminskin salille,joka tuntui melko karuta ja epä latautuneelta. Kyseessä oli selkä reeni joten siihen halusin panostaa ihan sata lasissa. Niin teinkin vaikka veto oli melko voimaton. En edes vaivautunut yrittää uusia ennätyksiä vaan vedin ihan normipainoilla koko setin. Olkapäille testasin hieman raskaampaa viparia istuen ja perille meni :) Ja sitten taas saunaan tunniksi.
Pihvii!

Tänään,sunnuntaina..empä pyhittänyt lepopäivää edes töissä. Mukava päivä ellei olisi hieman flunssainen olo. Tässä sitä vaan pohdiskeli että mikä meni vikaan viikolla. Ihan yksisselitteistä ratkaisua ei löytynyt. Suurin tekiä on ilmeisesti tuttu juttu liian monta rautaa tulessa ja yllärit joita ei toivoisi kenenkään kohdalle.
Isää kävin tänäänkin sairaalassa katsomassa ja tuntui pahalta,vaikka hän nyt hyvissä käsissä onkin ja varmaan kohta pääsee poiskin.Ainakin hänen päivää piristin paljon!  Mutta vaikuttaapa kummasti omaan olemiseen.
Salilla hilluin illalla ja treenailin aina ah niin ihanaa habaaja ojentajaa! Mikälie mutta käsien treenaaminen on jotenkin ihan erityisen mahtavaa! Se tunne kun pikku pikku hauis tuntuu repeävän on jotenkin euforista <3 Mutta kaippa se käsien lihas vielä kasvaa!
Ensi viikkoa odotan innolla koska treffaan Timon uusien reeni suunnitelmien merkeissä ja saan taas sillä potkua persauksiin! Toki valmentajaa tulee nähtyä harvasa päivä muutenkin ja mielestäni se on hyvä niin. Tässä saunan jälkeen ajatuksissani himottelen jo tulevaa talvea ja avantohommia! Ja toki yleistä rellestystä moottorikelkkaillen ja vedellen pulkkaa perässä :) Uuden lisä harrastuksen aijon kehitellä lähiaikoina jotta en kyllästy tähän sali hommaan..näin.

Nyt pian nukkuun koska taas alkaa aamu viideltä!


keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Helpotuksen osittais huokaus :)

Viime yö olikin yksi levottomuuksien yö. Ehkäpä kun odotti vaan aamuista koiruuden lääkäriä ja omaa lääkäriään siinä sivussa. Koirat saikin vallata sängyn kanssani kun mies lähti taas iipposäkkeineen reissunpäälle.
10.9.2013 Äitin kans vähän leivottiin tonneittain pullia..arvatkaa tekikö mieli syödä ees yksi...

Viimepäivien treenit on kulkeneet kerrassaan ihanasti ja uusia pikku pikku ennätyksiä! Prässiä on hinkattu oikeen urakalla,rintalihakset kuplii ja selkä sekä sivuolkapäät huudelleet Bätin ja Ryydin tahtiin! Kroppa tuntuu kivalta toisin sanoen,aeropistakin on tullut taas pompittua enemmän. Kuntosalin rullailu rullakin on päässyt erityis huomiooni <3 Itseni kasvattelu on mahtavan kivaa puuhaa ja etenkin kun saa voimaa lisää,vaikka SJMV ketuttaa edeleen
10.9.2013 Mutta tyydyin tähän :)
kun puhtaasti saa vaan sen 80kg.
 Olo ei ole muutoin kovin hääppönen. Muisti se vaan jatkaan sitkeästi unohtelu linjalla ja huippailee tuontuostakin,väsyttää niin että oksettaa. Vaikka nukkuis putkeen 10tuntia.
Mutta mutta,onneksi törmäilin ihanaan Timoon ja pohdittiin että ensiviikolla laitetaan uutta välitavoitetta kehiin ja tsekkaillaan missä mennään :) Muutamia ihmisiä on vaan näköjään jotka jaksaa saada aina hymyilyttämään ja tämä valmentaja sulautuu suvereenisti siihen sakkiin!

Tällain lyhyen ytimekkäästi. Olen niin äärettömän huojentunut että mulla EI ole leukemiaa niinkuin peloteltiin jo!Tuntuu että koko kroppa huokaisi helpotuksesta! Ei osannut lääkäri sanoa miksi solut olivat olleet  noin pahasti koholla. Elimistöni käy kuulemma yliteholla,joten syyn selvitystä jatketaan kuitenkin. Pahin on nyt sukurasitteista huolimatta suljettu pois :)
Mutta se mikä tässä nyt onkin sitten metkaa on maksa-arvot. Ne kun on kaikki nousseet tuplaten. Ei siis mitään hepatiitteja ole kumminkaan...Hmm aika tenttiin jouduin! Juomisen ja steroidien käytöstä kyseltiin sellainen tunti... Mutta kun en juo enkä käytä tai ole käyttänyt mitään laitonta on tämä melko mysteeri. Ehkäisy kapseli otettiin nyt myös lisä syyniin.

Heräsi epäilys lisäravinteista. Nyt kun olen alkanut säännöllisesti päivittäin salilla käyttämään buustereita ja reenin aikana otettavia juomia. En tietenkään osaa sanoa kuinka hyvin noita on tutkittu ja niiden vaikutuksia tai mahdollisia sivuvaikutuksia. Buustereiden aloituksen ja maksa-arvojen nousun aikaväli kun vaan täsmäisi täysin. Joten jos jollain muulla on samanmoisia kokemuksia/tietoa asiasta niin kertokaa toki! Itse otin yhteyttä jo valmistajiin kysymyksen merkeissä miten on tutkittu ja missä?
Jätän nyt pois kaikki lisäravinteet buustereinneen kuukaudeksi pois jonka jälkeen otetaan uusia verikokeita. Toki sain nyt lääkityksen vatsalleni ja levolle. Harmillista sinänsä kun pidän noista tuotteista,tuntuu että niistä olisi ollut hyötyä käytännössä. Mutta katsotaan..

Melkoista vuoristorataahan tämä vuosi on elämässä ollut,mutta koitan ottaa tämän kaiken opetuksena ja mennä eteenpäin sillä tahdilla millä pääsee,ei sitä kiinanmuuriakaan päivässä tehty ;)
Omaa terveyttä on alkanut arvostamaan enemmän mutta voisi siitä paremmin pitää huolta ja opetalla lepäämään toisinaan. Siihen toki on syynsä miksi lepo ja stressittömyys ei onnistu,mutta parhaani yritän. Itsensä kuuntelemisen opettelun haaste se tässä näköjään suurin onkin!

11.9.2013 Väsyneenä ja huojentuneena selvitty lääkäreistä
Tänään on aika illasta levätä. Päivän kun on juossut ensin koiran lääkäri asioilla nukutuksineen ja omilla hermoilu lekureilla,niin en tasan reenaa tänään muuta kun jäätelön syöntiä! Vaikka en koira olekkaan ja itseään ei pitäisi ruualla palkita niin nyt sen kyllä rikon! Toiseksieen Peto pentu vaatii nyt valvontaa nukutuksen jälkiseurannan takia,reppana. Ja tötterö päässä jotuu hän olemaan...

Huomenna jaksaa toivottavasti uusin jäätelön täytteisin lihaksin reenata sitä oikeeta massaa itseensä!
Nyt saunaan ja loput jätskit suuhun!
Ja äidille erityis kiitos kun tuli vahtimaan heräilevää Petoa että itse pääsin lääkärille <3

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Asiaa miehestä

Jopa se aika kuluu..sunnuntai.
Pari päivää olipakko pitää totaalilepoa kuumeen takia ja onneksi se sitten lähtikin. Tehokasta buranan kiskontaa ja kuumaa puolukkamehua (kiitos äiti siitä). Toki asiaan osallisena oli mies joka pitää kyllä huolen että todellakin lepään,enkä vain luule lepääväni. Tuntuu melko ikävältä kun tässä lähiaikoina on aiheuttanut huolta myös hänelle. Juha pitää muutenkin kyllä minusta vahtia,ei siis sairaalla tavalla vaan asiallisesti... Viitaten siihen että hän tuntee pääni melkoisen hyvin. Toki hän on tietoinen menneiden vuosien syömishäiriöstä ja "liikuntanarkomaniastani" joka voi mennä vähän liiaan pitkälle.

Satunnainen pelastaja,melkosen hyvä ja tuhti!
Nyt kun on ollut vähän epäselvyyksiä terveyden suhteen on hän toki enemmän myös huolissaan ja näin olen olen enemmän silmänalla. Viimeksi perjantaina sain hyvin V-mäisen puhelun kiireiseltä lääkäriltä joka ei ehtinyt suomentamaan "huonoja"tuloksia.Mutta takaisin mieheen, toisaalta Juha saattaa käskeä minut liikkeelle,lenkille tai salille purkamaan paineita. Kiukkuinen minä kun ei ole mitään kovin mukavaa seuraa,saattaa astiat leikkiä ufoja,mutta se on jo hyvin harvinaista.  Omasta hetkinäisestä mielenhäiriöstä aloitin siis noin vuosisitten lisä koulutuksen,koska ajattelin että siinähän se menee kevyesti töiden ohessa. No ei se ihan niin ollutkaan! On tuottanut melkoista päänvaivaa sekin veto,pitänyt ehtiä töiden,treenin ja koirien ohella lukea ja kirjoittaa aika saakelisti. Se on kiristänyt joskus kyllä pinnaa ja olen kyseistä opinto ajatustani kironnut. Mutta kohta se on ohi,huh! Välillä on siis saanut kuulla että "nti. Björk kuntosali on käteni osoittamassa suunnassa,mars!"

Nyt on sitten taas olo jo elävien kirjoissa tuon kuume reissun jälkeen! Ja toivottavasti ei moista enään tavata. Koska opiskelu tokkurassa ei ollutkovin hohdokasta ja ei se nyt varmaan muidenkaan normaali ihmisten mielestä hienoo kipeenä ole olla. Ellei tykkää rypeä itsesäälissä,voi minua,oi olen niin sairas,viu,haluan huomiota! juu ei kiitos...

Kun oiken tarkkaan katsoo niin sieltä ne laskuvarjoilijat liitelee alas...
Sairastellessa tulee kyllä mietittyä ihan liikaa ja ihan kaikkea. Mietin juuri sohvan pohjalla maatessa että hitsi kun osasi nyplätä pitsiä! Se tekisi varmasti hermoille hyvää :) Kädentaidot on se mitä kyllä arvostan. Uusia harrastuksia kaipaa toisinaan kuntosalilla rehkimisen lisäksi. Vuosia sitten kävin kiipeily kurssin ja olen nyt vähän mehustellut ajatusta josko kävisi uudelleen peruskurssin. sitten sulavasti voisi siirtyä kalliokiipeilyyn luontoon! Tai se kauan haaveilemani hurjan kallis laskuvarjohyppy kurssi...voih.






Uu graffitteja aamulenkillä ;)


No,tässä pääsi sitten jo selkää treenaamaan ja hitto sentään! Se sujui paremmin kuin viimeksi ;) Aamu hölkän ehti myös vetäsemään enennen aivotyöskentelyä. Hiki se on paras kaveri,aina läsnä!
Jaksaminen oli hämmästyttävää kyllä,ihan huipussaan! liikkeet sai tehtyä isommilla painoilla ja mielestäni ne jopa meni puhtaasti. toisaalta saattaahan se olla innostus taas terveestä olosta. Selkä on pysynyt ihmeen hyvänä pitkän aikaa ilman mitään kipuiluja vaikka treenistä on tullut intensiivisempää. Toki hierojalla on näppinsä pelissä nykyään myös useammin.

Tänään sai vedettyä myös ihanan super aikaisen aamukävelyn reippaaseen hikitahtiin tunnin verran. Jo pelkästään raikas sumuinen ilma saa euforisen tunteen ja maailma näyttää paremmalta paikalta,hiljaiselta ja tyyneltä. Reippaan kävelyn jälkeen perus puuro+kuitu sekä muna setti ja eikun opiskelemaan!
Sunnuntai herkku lounasta

Illalla päästyäni kotiin vedin ilta päikkärit,oi autuutta! Ja koirat mukana toki.
Unien jälkeen kohti salien ihmeellistä maailmaa,etureisiä kasvattamaan! Salilla oli hyväksi onnekseni eräs upea neiti jolta sain päivän piristykseksi pinkin paidan,kiitos! ;)
Jalkojen jyystäminen parempaan muotoon sujui yllättävän hyvällä tahdilla. Se mikä hieman hämmensi oli ajatus "olenko tullut kenties synnytysosastolle?" joku nimittäin jaksoi ilta myöhään PT:lleen voihkia prässiä hinkatessaan.. Itse suosin hiljaisempaa linjaa,tai ainakaan en tietoisesti pidä moista mylvintää.
Myös mikä jäi tässä etureisi/pohje reenissä kutkuttamaan oli jaksaminen. Tänään sai kiskottua reenin läpi isommalla levymäärällä ja jaksoi vielä vähän extrailla pakaroitakin! Voiko olla todellista että noilla ennen treeniä ja treenin aikana käytettävistä juomista olisi minun kohdallani jotain tehoa. Lähiaikoina kun treenion alkanut kulkemaa kerrassaan epäilyttävän hyvin,paskastakin fiiliksestä huolimatta.

Ja buustereista tulee jatkumona  mieleen blogi jota tulee lueskeltua toisinaan. Tässä hän todellakin on osunut asian ytimeen ja on kanssani samassa ytimessä todellakin. Nykyään kun "kaikilla" tuntuu olevan oma Personal Trainer/valmentaja/henkiopas/meedio/guru ja mitä näitä nyt ikinä onkaan... Tuntuu että ne todella pursuavat korvista. Kaameeta hehkutusta toisinaan niin että on pakko vain sulkea korvat. Toki tietenkin myönnän kuuluvani tuohon kyseiseen joukkoon. Pyrin kuitenkin pitämään asian tiettyjen kontekstien sisässä,enkä halua harrastustani hifistelyineen ystävien riesaksi jotka eivät itse ko.lajia harrastele. Mieheni ei juurikaan fitness lajeista toisiaan perusta,viimeksi hän oli katsomassa kanssani bikini fitnessiä ja oli tukehtua bisseensä. Ei ole hänen makuun,joka sinänsä on miehen suusta erittäin outo kommentti. Naispuolista kehonrakentajaa kyllä sitten ihailtiin oikeen urakalla :D
 Mediasta olenkin jo ehtinyt kirjoittamaan ja sen tuomasta jatkuvasta fitness sitä ja fitness tätä keskustelusta. toinen pointti on ruoka,ei se ole mitään raketti tiedettä sekään! Herranen aika,ei kai meistä ole ihan tyhmiä tullut! Toki hyvä että jotkut sitten tienaavat asialla...
kannattaa lukea tämä siis: http://rahkamuija.blogspot.fi/2013/05/treining-laifstail-4evoooh.html

Siitä tulee selkeästi evästä huomiselle...
Lopuksi vielä kiitos äidille joka kävi ilta kylässä ja toi ihanuuksia. Kanttarelleja,oman maan avomaankurkkuja,puolukoita ja omppuja. En voisi ihanempaa äitiä toivoa <3 Huomenna siis hyvissä eväissä töihin :) Jes ja öitä!
Paistettua kurkkua,chiliä ja valkosipulia,viinietikkaa sekaan.. ja kanttarelleja kyytiin!


keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Elämää,ei sen enempää

Eilinen päivä olikin melkoisen loistokas noin kaikin puolin. Sikäli mikäli kun asiat kulki melkein normaalisti. Ellen nyt laskisi miinuksiksi tätä jatkuvaa luiden kolottelua,nivelsärkyä,ihme raajojen turvotuksineen sekä huippaamista. Tai että aamuinen labrareissu kiristeli hermoja,vaikka vattu oli aikakin niin sai toki odoteela yhden 40min extraa. Myös oli melkoisen epämukavaa kuulla kilpirauhas kokeiden menneen metsään ja uudet tarvii tehdä.  No mutta se siitä valittamisesta.

3.9.2013 Uusi tuote testiin!
Eilen kiisin pää kolmantena jalkana töiden jälkeen ostamaan uutta latausjuomaa. Kaikkea uutta toki sopii kokeilla ja vertailla. Kovin paljon on kanssatreenaajat kehuneet SportLife kerosine 400:sta. Sitä sitten ostamaan! Innolla odotin kotiin pääsyä ja että voisin kitusiini kyseistä ainetta kaataa.
SportLife:en BCAA Transport 300:sta olen käyttänyt nyt jonkin aikaa ja siitä voin omalla kohdallani todeta että toimii. Tehon huomaa jaksamisessa selkeästi. Toki olen kokeillut vaikka mitä mehukattia treenijuomana koska ajattelin kokeilla josko ne olisi sokerit jotka pitäisi tehoa yllä. Myös kaikkia kofeiini johdannaisia on kokeiltu. Kokeilulla tarkoitan muutamaa perättäistä kertaa,en yhtä ketaa mutta en myös kuukauttakaan.Koska päivän syöminen ja yleinen vireystila sekä kellonaika toki vaikuttaa. Eli purkki kyseistä jaksamis jauhetta lähti mukaan.

Kovin halpaahan tämäkään homma ei ole. Sinne sujahti iloiseti yksi 60€ ja tavalliseen kauppareissuun toinen samanmoinen. Puhtaat raaka-aineet edelleen kunniassa ja itse ruuan valmistaminen! Toki vitamiinenja piti haalia lisää myös. Itse suosin kaikkien vitämiinien erikseen syömistä,monivitamiini pillereihin en luota. Mutta se onkin oma mielipiteeni.

Noista terveystuotteista tulikin mieleen ForEver tuotteet. Niitä koitan tässä alkaa testaamaan yksi kerrallaan. Seuraavaksi kyseisetä sarjasta testaan ARGI+ tuotetta,eli L-arginiini-aminohappoa joka auttaa suorituskyvyn lisäämisessä. Nyt olen tuota Aloe geelia juonut jonkin aikaa,toistaiseksi ei sen suhteen ole tullut mitään sanottavaa,niin suuntain tai toiseen. Mitää pahaa sillä nyt ei ainakaaan saa aikaiseksi,joten pysykööt "ruokalistallani". Aloe on kuitenkin vanha luonnontuote joka on itselle ihan pennusta asti tuttu joten uskon kyllä kyseisen kasvin voimaan. Ainakin kesäisin kun saattaa auringossa kärähtää. Myös koirien ihottumissa aloe geeli on toiminut.

3.9.2013 Ihanassa syksyn auringossa on hyvä olla kun seurana myös pörx2
Käytiimpä myös pitkällä kävelyllä kun ilmakin oli niin aurinkoinen!

Sitten treenin pariin! Kyseinen Kerosine tuote a)maistui hyvälle b)virkisti n.20min juomiseta c)aiheutti nipistelyä ihon pinnalla. Ihon nipistely on itselle tuttua kun käyttää latausjuomaa,poikkeuksetta kaikkien testaamieni tuotteiden kanssa. Annostus on siis suositusten mukainen. Ilmiön aiheuttanee niin minulle kuin muillekkin ainesosana suurta osaa näyttelevä beta-alaniini. Monille sen yliannostus tai yksinkertaisesti sopimattomuus voi aiheuttaa pahoinvointiakin,itselleni ei.
Voisin sanoa ettäa ntoi puhtia koko rankkaan takareisi/per's reeniin.

Tuo BCAA toimi jälleen kuin villasukka talvella! Hienosti meni treeni vaikka melko myöhään sen illemmalla teinkin. Pääsin tekemään suosikki liikkeenkin kun sain seuraa. Tossun väliin painoa 22,5kg se on sellainen hyvän tuntuman antava painomäärä jolla saa poltetta hyvin lihakseen. Toistoja sellaset about 16 x3. Liike on kyllä yksi suosikeistani! Sitten vaan SJMV:tä, jalankoukistusta
3.9.2013 Näin meillä reenataan :)
taljassa,leveetä prässiä,yksi jalka penkillä kyykkyä ja vielä se ihanuus:taaksepotku taljassa! Oli jälleen kyllä sellainen olo että kaikkensa on antanut ja kaikki mehut hikoiltu!
Onneksi salilla on kehon rullailu pötkylä,sillä vielä kunnon rullailut niis säästyyminilta lihas säryiltä. Toki hierojalla käyminen kuuluu kuukausittaiseen elämään.
Kaiken lisänä vielä kotona saunaan muhimaan ja venymään.Illan kruunasi sohavan pohjaan hautautumien hyvän kirjan kanssa,villasukat jalassa. Totesimme vielä miehen kanssa olevamme melkoisen out kun käännettin kymppi uutisista BB kanavalle. Tunnistettiin Frederik ja Andy,parempi siis palata kirjojen pariin. Muutenkin tosi TV ja ym. hömppä ei oikein olen "mun juttu",dokumentit lähinnä iskee ja uutiset...

Tänään meninkin sitten puskaan ilta. Töissä alkoi olemaan todella kurja olo,ihoa särki ja muutenkin tokkura olo. Nyppäsin kuumemittarin kainaloon ja totesin että peeveli,mullahan on kuumetta. Kuume on todella harvinaista itselläni ja yleensä kroppa huomauttaa olevansa kipeä vasta kun ollaan pää kainalossa. Lähinnä viittaan tähän erityisen sairaaseen vuoteen poskionteloiden kanssa. Nyt tosin niitä ei särje mutta kuten aikaisemmin jo todettu,on pää muuten melko omituisen tuntuinen,nyt jopa vihlovine kipuineen. Jouduin sitten lähtemään kotiin tylsäilemään ja kiskomaan buranaa. Totaali lepo että saisi tämän nopeaakin nopeammin pois. Olisi paljon touhuttavaa ja mentävää jota ei kuumeessa tehdä. Etenkin kun tarvii olla terveenä kuulemma verikokeiden jatkoissa.  Sellanen ilta. Hieno piristys oli kun mentiin salaa pihaan pissalle koirien kanssa,naapurin lapsi toteaa "hassu pullokki" ja tökkii Mörköä :D

Tämä pullokki suuntaa takaisn tiukkaan tylsään lepoon ja koittaa saada pöpöt itsestään pois! Unta palloon!

Vielä illan piriste  :
http://www.youtube.com/watch?v=oupsFcs27Rs

maanantai 2. syyskuuta 2013

Paljetti pöhnästä sali hikeen

Lauantai alkoi todellakin kiireellä,ei se herätyskellon torkuttaminen ollut ihan paras idea ilmeiseti.

Jalatkin tutisee eilisestä etureisi reenistä ja pohkeet karjuu hoosiannaa ylävireisesti! Ilmeisesti kaikesta eilisestä vedottomuudesta huolimatta treeni oli jällee osunut sinne minne pitikin ja syvälle! Etureisien muoto on toivonmukaan pyöristymään päin! Vaikka eiliset painot olivat ei niin järin järkäleitä,on treenin intensiivisyys ja huolellisuus tehnyt tehtävänsä. Nyt osaa EHKÄ hieman jo hahmottaa missä kohtaa tarkalleenottaen liikeen kuuluu tuntua ja mikä kipu on normaalia ja mikä ei.

Lahden reissuun sain onneksi tukkapystyssä napattua matkaan pari muuta innokasta ja kaunista kisoihin tähtäävää naista. Matka sujuikin leppoisasti vältellen ylinopeutta ja höpötellen omista haaveista ja kaikkeen treeniin ja siihen liittyvästä...no tuli siinä muutakin purettua :D
Kaikilla oli hienosti eväät mukana paitsi tällä kuskilla joka iloisesti ne unohti. No huoltoasemalta saa aina pahaa kahvia ja nihkeetä ruisleipää.

Palautteena Lahden kisoille yksi iso miinus-kortti ei käy! Monilla messuilla on ollut eninmäkseen  nykyään mahdollisuus muuhun kuin käteis ostoksiiin. Ainoa hyvä puoli oli että rahan hilut säästyi huppariostoksilta. Ruokaa sai ylihinnoitellusti kahviosta,perskele.

Fiilis katsomossa oli huikea! Itse nautin joka hetkestä,olkootkin kuinka huono ilma ja hämäryys kontrastissa lavan valoon (silmät sanoo au..).  Tyttöjen kanssa oli hienoa harjoittaa ihastelua yhdessä :) Sanoin kuvaaminen on vaikeaa kun on ihastunut lajiin,tuntuu vaan hyvältä ja on että wau! Siinä sitä pohti line-up asenteoja,poseerauksia ym ym ja kelaili että paljon on työstämistä edessä!

Kyllä siinä alkoi miettimään kuinka suuren työn varmasti jokainen omalla kohdallaan on tehnyt,jo pelkästään että laittaa itsensä ihmisten arvioitavaksi,vapaaksi julkiseksi riistaksi.Nyyssöläkin postaili ketunhäntä kainalossa,mega virne päällä paikalla ja tungettiin samaan kuvaan fiilisteleen ;)

Motivaatio kilahti taas kupoliin ja olen siitä helpottunut. Nyt tuntuu vain että haluaa tätä tosissaa,laittaa itsensä testiin,kuinka kroppa edistyy ja toimii omalla kohdalla,kuinka monta vuotta tarvii kun pyrkii tuloksiin. Kuten olen todennutkin jo aikaisemmin,en missään tapauksessa aijo lavalle puolikuntoisena,kun tehdään,tehdään kunnolla. Toki teen asiat omaan fysiikkaani nähden niin hyvin kuin ikinä osaan,ruumin muotoni kun se X ei ole.

Pienet on piirit tässäkin lajissa,paljon tuttuja niin Helsingistä kuin Tampereeltakin lavalla sekä tuomaristossa. Omalla kohdallani tiedän olevani hyvissä käsissä valmennuksen suhteen.
 Entinen valmentajani Helsingin "Suvi kesäkuntoon" ajoilta istui tuomaristossa ja hän minut saikin intoutumaan enmmänkin sali hommista,kiitosta vaan ;)
Tämänhetkinen valmentajani Timo Heiniö oli tuomarin roolissa paikalla. Tästäkin syystä luotan hänen arvioon,joka koskee myös minun kroppaani. Ammattilaisen valvonnassa on turvallista olla! Kiitos Timolle että minut otti remmiinsä!

Paluumatkalla oli nuutuneita ja todella fitness huuruissa olevia naisia matkalla. En parempaa seuraa olisi voinut saada :) Miestäni kun ei jostain syystä kiinnosta puolialastomat kauniin naiset?!
Juu... Reidetkin alkaa tokeneen pikkuhiljaa istumisesta ja reeni refloista!

Tänään,2.9.2013 aamu oli tappoa lähteä töihin. Onneksi oli mahtava ilma,hyvä fiilis ja työn sai tehdä rauhassa ihmisten kanssa. Ikäviä kipuja tosin nivelissä ja luissa,hieman heitättää mutta syy toivottavasti kipuihin löytyy pian.

Tänään treenailin ihan jäätävällä fiiliksellä olkapäitä ja rintaa. Timoa jututin parista uudesta liikkeestä ja nyt uskon että sain taas uutta tuntumaa olkäpäihinkin! Ehkä ne pikkuhiljaa alkavat löytää oikeaa muotoa ;) Treenin jälkeen jäin vielä pitkäksi aikaa jutulle Timon kanssa. Sain esittää "hölmöjä" kysymyksiäni kisoista ja niihin valmistautumisesta ja kaikesta siitä arvostelusta sekä säännöistä. Tämän kuun lopulla otetaan uusia kuvia ja katsotaan onko edelleen suurimmat ongelma kohdat samat kuin ennekin ja mitä tehdään. Ohjelmaa otetaan aivan uudet villit kuviot myös. Nyt keskitytään tiukasti massan saantiin oikeisiin kohtiin kroppaa! Muusta ei kuulemma vielä tarvi murehtia :)

Mää niin tykkään mun harrastuksesta <3 
piste.
Nyt otan mallia Pedosta ja meen nauttiin rapsutuksista rahkani kanssa sohvan pohjalle..ennen huomista yök,labraa taas.